fbpx

Csináld végig!

gyakorlatias tréning

2018. július 22.

10-18 óráig

2018.07.06-ig 25%-os

Early Bird kedvezménnyel

Benczúr Hotel
1068 Budapest, Benczúr utca 35.

Szokásváltoztatási és végigcsinálási
gyengeségek gyógyítása

6 egyszerű lépés!

Egész életünk – legalább is amennyiben rendszeres keretek között zajlik – pusztán szokások halmaza. Nap mint nap meghozott döntéseink többségükben megfontolt választásnak tűnnek, pedig 40-95%-ban szokások. Mi történik, ha nem vagyunk tudatában ennek? Életünk csak egy véget nem érő harc, amit a korábban kialakított szokásaink miatt vívunk folyamatosan.
Semmi sem lehetetlen, ha megfelelő szokásokat alakítunk ki. Ismerd fel, és tanuld meg, hogyan keletkeznek a szokások, és hogyan lehet a nem kívánatos szokások csapdájából kitörni – hogy érdemes az önfegyelmet és akaraterőt használni, hogyan tudsz a kísértéseknek ellenállni, kitartani – és ezáltal egy boldogabb életet teremteni!

Olyan életet, amelyben a munka végzése, a kapcsolatok ápolása, szeretteiddel való együttlét fesztelen és jó kedvvel teli lesz.

A tréningen elsajátítod azokat a technikákat, amelyekkel

Felismered és kiiktatod a helytelen szokásaidat

amelyek boldogtalanná és sikertelenné teszik az életedet, és folyamatos feszültséget, frusztráltságot okoznak.

Új, helyes szokásokat alakítasz ki

amelyekkel kiegyensúlyozottabbá és hatékonyabbá válik az életed. Ezekkel a szokásokkal bölcsen tudsz az erőforrásaiddal gazdálkodni (pénz, idő, energia, emberi kapcsolatok).

Felismered és átdolgozod a „Jel-rutin(cselekedet)-jutalom” ciklusokat

megismerheted, hogy hol, hogyan és miért alakulnak ki ezek a szokások, független attól, hogy előnyt vagy hátrányt okoznak Neked.

Felismered és kiiktatod a „Gátló tényezőket”

megvizsgálod, hogy mindaz, amit gyakran (tudattalanul) csinálsz, közelebb visz-e a célodhoz.

Elsajátítod az akaraterő hatástöbbszörözését, megerősítését

megtanulhatod, hogyan tudod magad mellé állítani az intelligens elgondolásaidat, hogy még inkább támogassanak elhatározásaid megvalósításában.

Megismered az önfegyelem megerősítésének egyéb eszközeit

olyan tippeket és trükköket fogsz elsajátítani, amelyek segítenek abban, hogy az élet bármely területén eltántoríthatatlan önfegyelemmel és akaraterővel rendelkezhess.

70% gyakorlás, 30% elmélet =
120% siker

A nap előadói

Farkas János 

motívumpont szakértő

Farkas János motivációs tréner, motívumpontszakértő és az Érd el könnyedén című könyv szerzője. Több, mint 25 éve foglalkozik ügyfélközpontú értékesítéssel és képzések tartásával. Motívumpont szakértőként a nyomás nélküli, eredményes kommunikációt oktatja. Az általa használt technikákat képzéseken, konzultációkon több, mint 10000 embernek adta már át, amelyek révén a résztvevők sikeresebben tudtak az üzleti és a mindennapi életben boldogulni. Nős​, öt gyermek boldog édesapja.

Muhoray Róbert

szervezetfejlesztési szakember

Másfél évtizeden keresztül dolgozott multinacionális vállalatoknál és nagyvállalati környezetben különböző vezetői és felsővezetői pozíciókban. Emellett több multinacionális vállalkozás magyarországi és külföldi megalapításában, elindításában vett részt. Jelenleg is vezetőként dolgozik. Munkavégzése során aktívan gyakorolja saját csapatában mindazon technikákat, amelyeket tréningjein alkalmaz. Elkötelezett híve az élet hosszig tartó
tanulásnak és a megszerzett tudás gyakorlatba történő átültetésének.

Mennyibe kerül?

2018.07.06-ig 25%-os

Early Bird kedvezménnyel:

NORMÁL

Early Bird kedvezménnyel 2018.07.06-ig:

19.970 Ft

14.990 Ft

JELENTKEZEM

VIP

Early Bird kedvezménnyel 2018.07.06-ig:

49.970 Ft

39.990 Ft

JELENTKEZEM

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ha a tréning végén úgy érzed, hogy nem kaptál semmi használható gyakorlati tudást, akkor szólj és mi szó nélkül visszautaljuk a jegy árát.

A tréning résztvevőinek véleménye

Nagyon jó szívvel ajánlom Jánosnak és Robinak a tréningjét azoknak, akik szeretnék a rossz szokásaikat lecserélni jó szokásokra, és akik úgy érzik, hogy az önfegyelmükön is lehetne javítani! Én már részt vettem a tréningen, és az elejétől a végéig nagyon sok olyan információt kaptam, amit már másnap alkalmazni tudtam! 🙂
Kúthi Szilárd

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

Benczúr Hotel
1068 Budapest, Benczúr utca 35.

2018. július 22.
10-18 óráig

Ez a képzés arról szól,

hogy konkrét gyakorlatokkal hogyan hozzunk létre régi helytelen szokások helyett minket segítő rutinokat, hogyan legyen végtelen önfegyelmünk és akaraterőnk, amelyek révén időt, energiát, pénzt tudunk megtakarítani, és egy boldogabb életet tudunk kialakítani.

A kiválóság nem tett, hanem szokás!

A tréningen során begyakoroljuk

  • A helytelen szokások kiiktatását
  • Új szokások kialakítását
  • „Jel-rutin(cselekedet)-jutalom” ciklus felismerését és átdolgozását
  • Gátló tényezők felismerését és kiiktatását
  • Akaraterő hatástöbbszörözését, megerősítését
  • Az önfegyelem megerősítésnek egyéb eszközeit

A képzés során biztonságos környezetben elsajátítod és begyakorlod mindazon technikákat, amelyek segítségével a szokásváltoztatásokat sikeresen megvalósíthatod, ellenállhatsz a kísértésnek és megerősödik az önfegyelmed, akaraterőd.

A képzés elvégzése után képes leszel a helytelen (céljaidtól eltávolító) szokások felismerésére és megváltoztatására – pl.: fogyókúra betartása, leszokás a dohányzásról, negatív attitűd megváltoztatása, pénzügyi célok elérése, kapcsolatok javítása.