fbpx

Az Önfegyelem ereje

2018. szeptember 9.

10-18 óráig

2018.08.15-ig 25%-os

Early Bird kedvezménnyel

Benczúr Hotel
1068 Budapest, Benczúr utca 35.

Mi tesz minket szolgává vagy úrrá?

6 egyszerű lépés, amellyel a szokásaidat megváltoztathatod, hogy a saját életedet
élhesd!

Egész életünk – legalább is amennyiben rendszeres keretek között zajlik – pusztán szokások halmaza. Nap mint nap meghozott döntéseink többségükben megfontolt választásnak tűnnek, pedig 40-95%-ban szokások. Mi történik, ha nem vagyunk tudatában ennek? Életünk csak egy véget nem érő harc, amit a korábban kialakított szokásaink miatt vívunk folyamatosan.
Semmi sem lehetetlen, ha megfelelő szokásokat alakítunk ki. Ismerd fel, és tanuld meg, hogyan keletkeznek a szokások, és hogyan lehet a nem kívánatos szokások csapdájából kitörni – hogy érdemes az önfegyelmet és akaraterőt használni, hogyan tudsz a kísértéseknek ellenállni, kitartani – és ezáltal egy boldogabb életet teremteni!

Olyan életet, amelyben a munka végzése, a kapcsolatok ápolása, szeretteiddel való együttlét fesztelen és jó kedvvel teli lesz.

A tréningen elsajátítod azokat a technikákat, amelyekkel

Megtanulod, hogyan alakulnak ki a szokás mechanizmusok

hogyan tudod a sóvárgásból eredő szokásokat a saját hasznodra fordítani, és megismerheted, hogyan juthatsz hozzá a „jutalmazási” hormonokhoz.

A sikeres szokásokat erősíteni tudod, a nem kívánatosokat pedig felül tudod írni

a szokás a „második természetünk” és tízszer erősebb, mint az alapbeállítottságunk. A szokásaink hasznosságának pontos felismerése a boldogabb életünk kulcsa.

A megfelelő, helyes szokások kialakulását a 7 motívumpont segítségével fokozni tudod

a különböző motívumpontokkal rendelkező embereknél az irányított mozgató erő és a helyes irányba terelt szokások gyorsítják a felgyorsítják az irányított változást

A komfortzónádból ki tudsz lépni

azonosítod azokat a jellemvonásokat, amelyek korlátoznak, és önfegyelmed építése révén megváltoztathatod azokat a jellemvonásokat, amelyek eddig korlátoztak

Akaraterődet növelni tudod

akaraterő határozza meg a cselekedetek intenzitását, azaz, hogy elkezdjük-e az adott tevékenységet végezni vagy sem. A kitartás pedig segít abban, hogy amit elkezdtünk azt végig is vigyük. Elkezded-e az adott tevékenységet végezni vagy sem. A kitartás pedig segít abban, hogy amit elkezdtél azt végig is vidd.

A tudatalattidat magad mellé tudod állítani, hogy egy sikeresebb boldogabb életet élhess

5 fő fókuszterület beazonosításával, és az ahhoz kapcsolódó gondolkodásmódod módosításával az életedben harmóniára és minőségi kapcsolatokra tudsz szert tenni

A nap előadói

Farkas János 

motívumpont szakértő

Farkas János motivációs tréner, motívumpontszakértő és az Érd el könnyedén című könyv szerzője. Több, mint 25 éve foglalkozik ügyfélközpontú értékesítéssel és képzések tartásával. Motívumpont szakértőként a nyomás nélküli, eredményes kommunikációt oktatja. Az általa használt technikákat képzéseken, konzultációkon több, mint 10000 embernek adta már át, amelyek révén a résztvevők sikeresebben tudtak az üzleti és a mindennapi életben boldogulni. Nős​, öt gyermek boldog édesapja.

Muhoray Róbert

szervezetfejlesztési szakember

Másfél évtizeden keresztül dolgozott multinacionális vállalatoknál és nagyvállalati környezetben különböző vezetői és felsővezetői pozíciókban. Emellett több multinacionális vállalkozás magyarországi és külföldi megalapításában, elindításában vett részt. Jelenleg is vezetőként dolgozik. Munkavégzése során aktívan gyakorolja saját csapatában mindazon technikákat, amelyeket tréningjein alkalmaz. Elkötelezett híve az élet hosszig tartó
tanulásnak és a megszerzett tudás gyakorlatba történő átültetésének.

Mennyibe kerül?

2018.08.15-ig 25%-os

Early Bird kedvezménnyel:

NORMÁL

Early Bird kedvezménnyel 2018.08.15-ig:

19.970 Ft

19.970 Ft

JELENTKEZEM

VIP

Early Bird kedvezménnyel 2018.08.15-ig:

49.970 Ft

49.970 Ft

JELENTKEZEM

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ha a tréning végén úgy érzed, hogy nem kaptál semmi használható gyakorlati tudást, akkor szólj és mi szó nélkül visszautaljuk a jegy árát.

Mennyibe kerül?

A jelentkezés lezárult!

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ha a tréning végén úgy érzed, hogy nem kaptál semmi használható gyakorlati tudást, akkor szólj és mi szó nélkül visszautaljuk a jegy árát.

A tréning résztvevőinek véleménye

Nagyon jó szívvel ajánlom Jánosnak és Robinak a tréningjét azoknak, akik szeretnék a rossz szokásaikat lecserélni jó szokásokra, és akik úgy érzik, hogy az önfegyelmükön is lehetne javítani! Én már részt vettem a tréningen, és az elejétől a végéig nagyon sok olyan információt kaptam, amit már másnap alkalmazni tudtam! 🙂
Kúthi Szilárd

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

Benczúr Hotel
1068 Budapest, Benczúr utca 35.

2018. szeptember 9.
10-18 óráig

Ez a képzés arról szól,

hogyan tegyük életünket boldogabbá, sikeresebbé, hogyan használjuk a tudatalattinkban lévő energiákat, a pozitív szokásokmechanizmusokat. Hogyan tudjuk az önfegyelmi izmainkat hatékonyan edzeni.

A tréning során

  • Megtanulod, hogyan alakulnak ki a szokás mechanizmusok
  • Megerősíted a sikeres szokásaidat, a nem kívánatosokat pedig felülírod
  • Fokozni fogod a megfelelő, helyes szokások kialakulását a 7 motívumpont segítségével
  • Elsajátítod, hogyan lépj ki a komfortzónádból 
  • Megtanulod növelni az akaraterődet
  • Magad mellé állítod a tudatalattidat, hogy egy sikeresebb boldogabb életet élhess

A képzés elvégzése után felismered, amikor új szokásokat alakítasz ki. Akaraterőd és önfegyelmed segítségével olyan feladatokat is egyszerűen, könnyedén el fogsz tudni végezni, amelyhez soha nem volt kedved. Boldog, kiegyensúlyozott életet élhetsz, azaz innentől kezdve tudatos lehetsz a saját életedet illetően.